Resultaten voor lijn

lijn
 
IN-LIJN, interieur architectenbureau.
IN LIJN is een interieurarchitecten bureau, gelegen in hartje Bilzen Limburg. Alles begint met een goed gesprek waarin wordt geluisterd naar al uw wensen, dromen en eisen. Wij denken en zoeken met U mee om tot een creatieve totaaloplossing te komen waarin elk aspect aan bod komt, rekening houdend met uw stijl, budget en materiaal keuze.
Download onze brochures en dienstregelingen: Lijnfolders NMBS.
Lijn 36c: Brussel Brussels Airport Zaventem. Lijn 37: Luik Welkenraedt Eupen/Aachen Hbf. Lijn 40: Luik Maastricht. Lijn 43: Luik Marloie/Gouvy Luxemburg LU. Lijn 50: Brussel Denderleeuw Aalst Gent-Sint-Pieters. Lijn 50a: Brussel Gent-Sint-Pieters Brugge De kust. Lijn 52: Antwerpen Boom Puurs.
De Lijn FBAA.
Het betreft 83 bedrijven die dagelijks met 1400 voertuigen en 2600 chauffeurs het openbaar busvervoer in opdracht van De Lijn verzekeren. Met 75 miljoen km/jaar betreft het 44 % van het openbaar busvervoer in Vlaanderen. Het overige deel voert De Lijn zelf uit in regie.
Lijn Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Lijn of met Lijn in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Lijn inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Lijn en verwijzingen daarnaartoe.
Volg de lijn Boekstart.
Een rode draad slingert door dit boek: een lijn om te volgen. Op elke bladzijde komt een andere soort lijn aan bod. De lijn is een bolletje wol waar poes mee speelt, wordt een strakke leiband voor de hond of een lijn in de lucht, achtergelaten door een vliegtuig.
Klare Lijn Het betere gidsen.
Wie zijn wij? Klare Lijn zag het licht in 2000. We zijn intussen met 18 gedreven gidsen, die u met passie vertellen over onze stad, haar inwoners, haar specialiteiten. En of u nu een rondrit of een wandeling bestelt, bij Klare Lijn zit u goed voor een bijzonder uitgebreid aanbod.
De Lijn Stad Deinze.
Lijn 84 Deinze Gavere Zingem. Lijn 86 Deinze Nevele Bellem. Lijn 87 Deinze Aalter Maldegem. Foldermateriaal over de diensten van De Lijn kan je verkrijgen in het stadhuis dienst onthaal of kan je aanvragen bij De Lijn via het nr.
Mijn gratis abonnement van De Lijn is verloren of gestolen. Waar kan ik een nieuw abonnement aanvragen? VAPH.
Waar kan ik een nieuw abonnement aanvragen? Mijn gratis abonnement van De Lijn is verloren of gestolen. Waar kan ik een nieuw abonnement aanvragen? Bij verlies of diefstal van het gratis abonnement van De Lijn kunt u een duplicaat aanvragen bij de dienst Abonnementen van De Lijn.
De Lijn Hasselt.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Volg hier alle updates over de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus in Hasselt. Blijf op de hoogte. Wat zoek je? Aanvragen en documenten. Verkeer Openbare werken. Afval en Containerpark. Scholen en opvang.
Stad koopt stelplaats De Lijn op Zurenborg om nieuwe wijk te. Antwerpen2018 Gazet van Antwerpen.
Stad koopt stelplaats De Lijn op Zurenborg om nieuwe wijk te bouwen. De stad Antwerpen koopt gronden van de stelplaats van de lijn op Zurenborg aan. Dat besliste het college van burgemeester en schepenen vrijdag. Op termijn wordt op die locatie Nieuw Zurenborg gerealiseerd, een nieuwe wijk met woningen, groen en parking.

Contacteer ons