Op zoek naar lijn?

lijn
 
Download onze brochures en dienstregelingen: Lijnfolders NMBS.
Lijn 94: Brussel Halle Doornik/Moeskroen. Lijn 96: Brussel s Gravenbrakel Bergen Quévy. Lijn 97: Saint-Ghislain Quiévrain. Lijn 108: s Gravenbrakel La Louvière Centrum Binche. Lijn 117: La Louvière Manage Charleroi. Lijn 118: Bergen La Louvière Charleroi. Lijn 122: Gent Geraardsbergen.
seoconsultants
De Lijn FBAA.
Het betreft 83 bedrijven die dagelijks met 1400 voertuigen en 2600 chauffeurs het openbaar busvervoer in opdracht van De Lijn verzekeren. Met 75 miljoen km/jaar betreft het 44 % van het openbaar busvervoer in Vlaanderen. Het overige deel voert De Lijn zelf uit in regie.
seoconsultants
JO-lijn Vlaanderen.be.
seoconsultants
Volg de lijn Boekstart.
Een rode draad slingert door dit boek: een lijn om te volgen. Op elke bladzijde komt een andere soort lijn aan bod. De lijn is een bolletje wol waar poes mee speelt, wordt een strakke leiband voor de hond of een lijn in de lucht, achtergelaten door een vliegtuig.
Klare Lijn Het betere gidsen.
Klare Lijn zag het licht in 2000. We zijn intussen met 18 gedreven gidsen, die u met passie vertellen over onze stad, haar inwoners, haar specialiteiten. En of u nu een rondrit of een wandeling bestelt, bij Klare Lijn zit u goed voor een bijzonder uitgebreid aanbod.
De Lijn Stad Deinze.
Lijn 84 Deinze Gavere Zingem. Lijn 86 Deinze Nevele Bellem. Lijn 87 Deinze Aalter Maldegem. Foldermateriaal over de diensten van De Lijn kan je verkrijgen in het stadhuis dienst onthaal of kan je aanvragen bij De Lijn via het nr.
Eerste lijn Gemeente Aalter.
Je kan op die tijdstippen én op zaterdag van 9.00 u tot 12.00 u, in het gemeentehuis aan de snelbalie terecht voor het afhalen van een rijbewijs of paspoort, de aankoop van kaarten voor culturele activiteiten, de aankoop van wandel en fietsroutes en voor het verkrijgen van algemene informatie. Eerste lijn contactpunt Knesselare.
De bus De Lijn Ninove.
Iedereen die vragen heeft over de dienstregeling of zijn abonnement van De Lijn, wie een abonnement wil aanvragen of verlengen, biljetten en Lijnkaarten wil kopen of info over De Lijn wil krijgen, kan langskomen bij de Mobiele Lijnwinkel op het Niniaplein.
Stad koopt stelplaats De Lijn op Zurenborg om nieuwe wijk te. Antwerpen2018 Gazet van Antwerpen.
Stad koopt stelplaats De Lijn op Zurenborg om nieuwe wijk te bouwen. De stad Antwerpen koopt gronden van de stelplaats van de lijn op Zurenborg aan. Dat besliste het college van burgemeester en schepenen vrijdag. Op termijn wordt op die locatie Nieuw Zurenborg gerealiseerd, een nieuwe wijk met woningen, groen en parking.
Campus Gent Karus.
Neem vervolgens de bus naar Karus, campus Gent. Met de bus.: Lijn 34 richting Sint Martens Latem Gent Wetteren, lijn 35 richting Sint Martens Latem Beervelde Lokeren, of lijn 36 richting Sint Martens Latem Gent Zele Hamme. Stap af aan halte Paardenkop.

Contacteer ons