Meer resultaten voor lijn

lijn
 
Bussen De Lijn Nazareth.
Lijn 76: De Pinte Gent Lochristi Wachtebeke. Lijn 81: Deinze Gavere Zottegem. Lijn 84: Deinze Gavere Zingem. Je vindt een routeplanner op de website van De Lijn. Op www.delijn.be/nazareth vind je informatie over De Lijn in Nazareth: alle buslijnen, nieuws, voorverkooppunten, belbus.
De Lijn bus Tijden, bus Routes en Updates.
De Lijn Vlaamse Vervoersmaatschappij De Lijn, ook bekend als Flemish transport company De Lijn is een dienstverlener van openbaar vervoer in Belgique die dienst heeft Bus routes sinds 1991. De De Lijn heeft 893 Bus routes in Belgique met 29331 Bus haltes.
Reclame op tram en bus van De Lijn in heel Vlaanderen Lijncom.
Hoe werkt het? Ontdek onze cases. op bus tram. De 4400 bussen en trams van De Lijn zijn meer dan een openbaarvervoersnetwerk, het is een compleet reclamenetwerk waar niemand naast kan kijken én dat een ongeëvenaard bereik heeft. Configureer zelf jouw campagne.
De Lijn Dienst Abonnementen Vlaanderen.be.
Gedaan met laden. U bevindt zich op: De Lijn Dienst Abonnementen. Vlaamse Vervoermaatschappij De Lijn. De Lijn Dienst Abonnementen. De Lijn Dienst Abonnementen. Vlaamse Vervoermaatschappij De Lijn. De Lijn Dienst Abonnementen. Slijkensesteenweg 11, 8400 Oostende. Routeplanner opent in nieuw venster.
Het Vlaams woordenboek lijn.
andere betekenis van lijn. 0 reacties oudere versies Toegevoegd door petrik en laatst gewijzigd door de Bon 11 Aug 2021 0605: Dit woord was woord van de dag op 14 Mar 2020. de v, en. Een opstel van 50 lijn en. Aan de lijn! Punt andere lijn!
De Lijn Stad Deinze.
Lijn 83 Deinze Oudenaarde. Lijn 84 Deinze Gavere Zingem. Lijn 86 Deinze Nevele Bellem. Lijn 87 Deinze Aalter Maldegem. Foldermateriaal over de diensten van De Lijn kan je verkrijgen in het stadhuis dienst onthaal of kan je aanvragen bij De Lijn via het nr.
De Lijn Westerlo.
De aandeelhouders van De Lijn zijn het Vlaams Gewest 8155, %, 224 van de 308 Vlaamse gemeenten 1092%, de vijf Vlaamse provincies 676, %, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest 063%, en particulieren 014%. De raad van bestuur is het hoogste bestuursorgaan van De Lijn.
Geestelijke gezondheid in de eerste lijn Koning Boudewijnstichting.
Alle actoren van de eerste lijn en welzijn die geconfronteerd worden met mensen met psychische problemen en alle actoren van de geestelijke gezondheidszorg die actief zijn in de eerste lijn, en die al een vorm van samenwerking zijn aangegaan. Hoe uw aanvraag indienen?
Lijnkaarten en NMBS-passen.
Lijnkaarten en NMBS-passen. Op onderstaande kaart kan je je postcode en een straal ingeven om te zoeken naar de afdeling in je buurt. De resultaten zijn zichtbaar als rode punten op de kaart en in een alfabetisch gerangschikte tabel onder de kaart.
Vlaamse Vervoermaatschappij - De Lijn Vlaanderen.be.
http://www.delijn.be: opent in nieuw venster. De Lijn - Dienst Abonnementen. De Vlaamse Vervoermaatschappij VVM De Lijn organiseert en coördineert de activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het gemeenschappelijke openbare stads- en streekvervoer in, vanuit, of naar het Vlaamse Gewest.

Contacteer ons